آغاز ثبت نام اساتید و دانشجویان برای دریافت اینترنت رایگان

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مفتخر است به منظور ایفای مسئولیت اجتماعی خود برای حمایت از آموزش مجازی در شرایط شیوع بیماری کرونا، بسته‌­های هدیه اینترنت رایگان را در اختیار اساتید محترم دانشگاهی و دانشجویان گرامی قرار دهد.

در فرایند پیش­‌بینی شده، امکان فعال­سازی بسته هدیه بر روی تلفن همراه دانشجویان و اساتید یا بر روی تلفن ثابت (ADSL) وجود دارد. فقط یک بار امکان ثبت‌نام برای هر یک از متقاضیان وجود دارد.

ویژه دانشجویان:

بسته هدیه با حجم 30 گیگابایت و برای بازه زمانی شش ماهه پیش‌بینی شده و پس از اتمام مهلت ثبت‌نام، در حساب کاربری مربوط به تلفن همراه یا ثابت شما منظور می­‌گردد.

مهلت ثبت‌نام حداکثر 7 روز و بر اساس رقم آخر کدهای ملی به شرح زیر می‌باشد:

• چهارشنبه 1400/7/7 - فقط کدهای ملی با رقم آخر 0 و 1 و 2
  • پنج‌شنبه 1400/7/8 - فقط کدهای ملی با رقم آخر 3 و 4 و 5
  • جمعه 1400/7/9 - فقط کدهای ملی با رقم آخر 6 و 7 و8 و 9
  • از روز شنبه 1400/7/10 تا پایان مهلت ثبت‌نام - امکان ثبت‌نام برای کلیه دانشجویان

ویژه اساتید:

بسته هدیه با حجم 60 گیگابایت و برای بازه زمانی شش ماهه پیش بینی شده و پس از اتمام مهلت ثبت‌نام، در حساب کاربری مربوط به تلفن همراه یا ثابت شما منظور می‌گردد.

مهلت ثبت نام حداکثر 7 روز می‌باشد و فقط یک بار امکان ثبت نام برای هر یک از متقاضیان وجود دارد.

لینک ثبت نام: https://ictgifts.ir/