اطلاعیه ثبت نام وام دانشجویی در نیمسال دوم سال تحصیلی 1400-1399

دانشجویان متقاضی وام شهریه نیمسال دوم سال تحصیلی 1400-1399 (استفاده برای ترم مهر 1400) بایستی جهت ثبت نام در پورتال دانشجویی صندوق رفاه با مرورگر اینترنت اکسپلورر به آدرس http://bp.swf.ir مراجعه نمایند.

• دانشجویانی که برای اولین بار متقاضی وام شهریه می باشند، بایستی گزینه تشکیل پرونده را انتخاب و کدملی خود را ثبت و کلید جستجو را کلیک نمایند. پس از درج اطلاعات خواسته شده، کلید ذخیره را کلیک نموده و عبارت "درج اطلاعات با موفقیت انجام گردید، درخواست شما بعد از تایید دانشگاه ثبت نهایی می گردد. " را تایید نمایند. پس از تایید اطلاعات ذخیره شده توسط کارشناس دانشگاه، مراحل ذکر شده ذیل را انجام دهند.
  • دانشجویانی که مرحله تشکیل پرونده را قبلا انجام داده اند، بایستی گزینه ورود به پورتال را انتخاب نموده و کدملی و کلمه عبور را وارد نمایند. کدملی و کلمه عبور در ابتدا همان کد ملي به فرمت مذکور مي باشد که بعد از ورود باید تغيير یابد. (اگر در ترم قبل از این سامانه استفاده کرده باشید، کلمه عبور را تغییر داده اید.)

پس از تغییر کلمه عبور، گزینه درخواست وام فعال می شود. نوع وام درخواستی را شهریه تعیین و پس از تیک زدن پذیرش قوانین صندوق رفاه، روی دکمه ثبت درخواست کلیک نمایید. اگر مراحل ثبت نام را کامل انجام داده باشید عبارت "درخواست وام شما در سیستم ثبت گردید، منتظر تایید و یا عدم تایید از طرف مرکز آموزشی مربوطه باشید." نمایش داده می شود.

دانشجویانی که برای اولین بار متقاضی وام شهریه می باشند، بایستی به قسمت امور وام دانشجویی دانشگاه مراجعه نموده و پس از تکمیل مراحل ثبت نام و تحویل مدارک لازم، نسبت به ثبت نام در پورتال دانشجویی اقدام نمایند و یا با داخلی 270 تماس بگیرند.جهت اطلاع از شرایط و مدارک لازم جهت دریافت وام و شرایط ضامن و نمونه سند تعهد دانشجویی فایل آئین نامه نهایی پرداخت و بازپرداخت وام‌های دانشجویی را مطالعه نمایید.

راهنمای ثبت نام و مدارک مورد نیاز را از این لینک دریافت نمایید.

تذکر: اگر موفق به وارد کردن کد ملی در پورتال دانشجویی نشدید، از منوی Tools بر روی گزینه Compatibility View settings کلیک نموده و در پنجره بازشده گزینه Add را کلیک فرمایید.

معاونت دانشجویی و فرهنگی