دانشگاه شیخ بهایی

اطلاعیه ثبت نام وام دانشجویی در نیمسال اول سال تحصیلی 1403-1402

قابل توجه دانشجویان گرامی

دانشجویان متقاضی وام شهریه نیمسال اول سال تحصیلی 1403-1402 (استفاده برای ترم بهمن 1402) بعد از مطالعه راهنمای سامانه جدید صندوق رفاه و آیین نامه پرداخت و بازپرداخت وام دانشجویی (در سایت دانشگاه shbu.ac.ir)، جهت ثبت نام و درخواست وام در پورتال صندوق رفاه از تاریخ 1402/09/01 تا 1402/09/15 به آدرس  https://refah.swf.ir مراجعه نمایند.

قابل ذکر است دانشجویان دانشگاه‌های غیرانتفاعی فقط می توانند از وام شهریه استفاده نمایند.

مبلغ وام شهریه دانشجویی برای مقطع کارشناسی حداکثر 30,000,000 ریال و برای مقطع کارشناسی‌ارشد 50,000,000 ریال در این نیمسال می‌باشد.

ثبت شماره حساب بانک تجارت و شماره شبا آن توسط کلیه دانشجویان متقاضی در سامانه هنگام ثبت‌نام الزامی می‌باشد.

دانشجویانی که برای اولین بار متقاضی وام شهریه می باشند، بایستی جهت تکمیل مراحل ثبت نام و تحویل مدارک لازم شامل (اصل سند تعهدنامه دانشجویی تنظیم شده در یکی از دفاتراسناد رسمی کشور (دارای شماره شناسه مخصوص صندوق رفاه و رمز تصدیق که متن آن در تمامی دفاتر ثبت اسناد موجود است) و تصویر آخرین حکم استخدامی ضامن) به قسمت امور وام دانشجویی دانشگاه مراجعه نمایند. تاکید می‌گردد جهت اطلاع از شرایط و مدارک لازم جهت دریافت وام و شرایط ضامن و نمونه سند تعهد دانشجویی آیین نامه پرداخت و بازپرداخت وام در سایت دانشگاه را مطالعه نمایید.

در صورت نیاز با داخلی 106 تماس حاصل نمایید یا به آدرس loan@shbu.ac.ir ایمیل ارسال کنید.

دانشجویان گرامی دقت نمایید:

- سقف مبلغ ضمانت وام های دانشجویی (بندهای 1 و 2 و 3 ماده 10 آیین نامه پرداخت وام دانشجویی) به ترتیب به 60 و 120 میلیون تومان افزایش یافته است.

- ثبت درخواست وام شهریه در سامانه یکپارچه صندوق رفاه  در حال حاضر برای دانشجویان شاغل به کار امکانپذیر نمی باشد.

- شماره حساب بانک تجارت به نام شخص دانشجو در بخش تکمیل اطلاعات هویتی حتماً وارد شود.

درخواست ثبت وام در سامانه صندوق رفاه توسط شخص دانشجو انجام می شود، اما حداقل 48 ساعت پس از ثبت‌نام از تایید یا عدم تایید آن توسط کاربر امور دانشجویی دانشگاه (داخلی 106) اطمینان حاصل نمایید.

لینک دانلود راهنمای وام دانشجویی

لینک دانلود آیین نامه پرداخت و باز پرداخت وام دانشجویی