قابل توجه کلیه اساتید،کارکنان و دانشجویان گرامی

يا مَنْ اِسْمُهُ دَوآءٌ وَ ذِكْرُهُ شِفآءٌ

قابل توجه کلیه اساتید،کارکنان و دانشجویان گرامی

با آرزوی سلامتی برای همه عزیزان، به اطلاع می‌رساند که با توجه به گسترش بیماری کووید 19 و در صورت نیاز به انجام آزمایشات مربوطه و نمونه‌گیری از حلق و بینی و همچنین سایر تست‌های مرتبط با کرونا و در راستای فراهم نمودن تسهیلات مورد نیاز، دانشگاه شیخ‌بهایی اقدام به انعقاد قرارداد با احتساب سی در صد تخفیف با آزمایشگاه بصیر تحت نظر دکتر احمد بصیر کازرونی،‌ متخصص علوم آزمایشگاهی و بالینی، نموده است که تنها با ارائه کارت دانشجویی و پرسنلی می‌توانید از آن برخوردار گردید.

لازم ‌به‌ذکر است که آزمایشگاه متعهد می‌گردد خدمات و سرویس‌های لازم آزمایشگاهی را با کیفیت مطلوب انجام داده؛ و‌جواب‌دهی آزمایش‌حداقل 12 ساعت‌ و نهایتا 24 ساعت خواهد بود و کلیه خدمات در روزهای تعطیل نیز ارائه می‌شود (پذیرش نمونه ها تنها از ساعت 7 الی 14 انجام میشود.).

همچنین قرارداد مربوطه از این لینک قابل مشاهده می‌باشد.

آدرس:‌‌ اصفهان،خیابان فردوسی،ابتدای خیابان سید‌علی‌خان،آزمایشگاه بصیر.

تلفن:3228278 -32212250

امور فرهنگی دانشگاه