اطلاعیه از سرگیری تدریجی آموزش حضوری دانشگاه در نیمسال اول 1401-1400

قابل توجه کلیه دانشجویان عزیز :

پیرو مصوبات چهارمین جلسه شورای مدیریت استانی آموزش عالی استان اصفهان و اطلاعیه صادر شده از طرف دانشگاه مادر استانی (دانشگاه اصفهان) درخصوص آغاز از سرگیری تدریجی آموزش حضوری، باتوجه به چندین نوبت فراخوان واکسیناسیون و الزام انجام آن برای اعضای هیأت‌علمی، کارکنان و دانشجویان، به اطلاع می‌رساند‌:

- هرگونه حضور دانشجویان محترم در محیط دانشگاه (حضور در کلاس، آزمایشگاه و ...) مستلزم ارائه کارت الکترونیک تزریق دو دوز واکسن کرونا می‌باشد. درصورت اثبات عدم انجام واکسیناسیون و یا مخدوش بودن مدارک، وفق مقررات رفتار خواهد شد و مسئولیت تبعات آن به عهده دانشجو است.

- رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی مندرج در ابلاغیه‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دوران کرونا در محیط دانشگاه الزامی است و در صورت عدم توجه به دستورالعمل ها مطابق مقررات اقدام خواهد شد.

- درصورت ثبات شرایط ایمن و بهداشتی، در هفته‌های آتی برنامه‌ریزی جهت تشکیل کلاس‌های عملی و آزمایشگاهی، برگزاری آزمون‌های پایان‌ترم به صورت حضوری و بازگشت به روال حضوری دانشگاه در دستور کار
خواهد بود.

جهت مشاهده "اطلاعیه شماره ۱ دانشگاه اصفهان برای از سرگیری تدريجی آموزش حضوری" اینجا را کلیک نمایید.

با آرزوی موفقیت و سلامت

اداره آموزش