مراحل ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان مرحله تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ناپیوسته

پذیرفته شده عزیز؛

ضمن عرض تبـریک به مناسبت قبـولی شما در دانشگاه‌ها‌، به اطلاع می‌رساند با توجه به شرایط بحرانی کرونا و در جهت حفظ پروتکل‌های بهداشتی و سلامت هموطنان عزیز، مراحل ثبت‌نام اینترنتی و از طریق مراجعه به سایت:

خواهد بود. زمان ثبت‌نام در تاریخ‌های دوشنبه 1400/11/18 لغایت چهارشنبه 1400/11/20 می‌باشد.

جهت حفظ سلامتی و رعایت دستورالعمل های اعلام شده از طرف ستاد کرونا، از مراجعه حضوری اکیداً خودداری فرمائید. برای پاسخگوئی به سوالات احتمالی می توانید از طریق شماره تلفن‌های زیر اقدام نمائید.

5-36862170(031)   /       36819001 (031)      /     59790 (031)

داخلی 101 و 201(خانم حبادی)

نام رشته

شماره داخلی

آدرس ایمیل

مدیریت فناوری اطلاعات-

سیستم اطلاعات پیشرفته

داخلی 210

management@shbu.ac.ir

مهندسی پزشکی-بیوالکتریک

داخلی 120

electronic@shbu.ac.ir

مهندسی فناوری اطلاعات-

تجارت الکترونیک

داخلی 140

computer@shbu.ac.ir

مدیریت جهانگردی-

برنامه ریزی توسعه جهانگردی

داخلی 212

management@shbu.ac.ir

پس از پایان ثبت‌نام اینترنتی به نکات ذیل توجه فرمائید:

1.  - شروع کلاس‌های ورودی‌های بهمن سال 1400 از شنبه 30 بهمن ماه 1400 خواهد بود
  2.  - برای دریافت فیلم راهنمای آموزش شرکت در کلاس‌های آنلاین به آدرسvianna.shbu.ac.ir مراجعه نمائید.
  3.  -نحوه شرکت در کلاس‌ها در شرایط کرونا فعلاً به صورت آنلاین خواهد بود. برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت دانشگاه و کانال گروه مراجعه نمائید. درصورت لزوم می‌توانید با دفتر گروه تماس بگیرید.  لازم به ذکر است برنامه هفتگی شرکت در کلاس‌ها در فرم انتخاب واحد درج گردیده است. پس از اتمام ثبت نام اینترنتی فرم انتخاب واحد قابل مشاهده می باشد.
  4.  - جهت تحویل مدارک ثبت نامی وتشکیل پرونده، برنامه زمانبندی و مراجعه حضوری متعاقباً از طریق سایت دانشگاه اعلام خواهد شد وتاریخ و ساعت حضور جهت تحویل مدارک وتشکیل پرونده اعلام می‌شود که در زمان اعلام شده با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به دانشگاه مراجعه خواهید نمود. لطفاً پس از اتمام ثبت‌نام اینترنتی، از مراجعه حضوری یا تماس تلفنی در این خصوص خودداری فرمائید و صرفاً مراتب را از طریق سایت دانشگاه پیگیری نمائید.
  5.  - برای شرکت در کلاس‌ها، شناسه کاربری شماره دانشجوئی و پسورد کدملی شما منظور خواهد گردید. اطلاعات ورود همزمان با شروع کلاس‌ها فعال می‌گردد.

در ذیل مدارکی که در زمان مراجعه حضوری(طبق توضیحات بالا) در زمان مربوطه لازم است ارائه دهید،جهت تهیه به موقع آنها اعلام می‌شود:

•  1- نسخه چاپی فرم ثبت نام اینترنتی و فرم های تکمیل شده 1 تا 5 با امضای دانشجو و ولی محترم
  •  2- اصل شناسنامه و یك برگ فتوكپی از تمام صفحات آن
  •  3- اصل کارت ملی و یك برگ فتوكپی پشت و رو
  •  4- 6 قطعه عكس تمام رخ 4*3 با پشت نویس كامل(مشمولان نظام وظیفه : 12 قطعه)
  •  5- اصل و فتوكپی وضعیت نظام وظیفه : لغو معافیت تحصیلی مقطع کارشناسی، دفترچه آماده به خدمت و یا کارت پایان خدمت – معافی و ...
  •  6- اصل و فتوكپی : دفترچه بیمه(اعم از خدمات درمانی،تامین اجتماعی،ارتش و ...)
  •  7- مدارک تحصیلی مقطع کارشناسی طبق دسته بندی ذیل :

الف – دارندگان مدرک کارشناسی پیوسته:

- اصل و یک برگ فتوکپی گواهی موقت کارشناسی حاوی تاریخ فارغ التحصیلی و معدل کل:

- چنانچه ارائه گواهی موقت در زمان ثبت نام امکان پذیر نباشد، ارائه گواهی حاوی تاریخ دقیق فارغ التحصیلی و معدل کل الزامی است. بدیهی است تا قبل از پایان نیمسال دوم سال تحصیلی، ارائه اصل گواهـی موقت ضـروری می باشد.

- چنانچه اصل دانشنامه را در اختیار دارید، باتوجه به عدم درج معدل کل در دانشنامه، علاوه بر اصل دانشنامه ، ارائه ریزنمرات حاوی معدل کل تا پایان هر نیمسال الزامی است.

تبصره) فراغت از تحصیل حداکثر تا پایان بهمن 1400 الزامی است. درغیر اینصورت قادر به ثبت نام نخواهید بود. بدیهی است در صورت عدم توجه به این مورد ثبت نام این دسته از پذیرفته‌شدگان لغو می گردد.

ب – دارندگان مدرک کارشناسی ناپیوسته:

- اصل و یک برگ فتوکپی گواهی موقت کارشناسی حاوی تاریخ فارغ التحصیلی و معدل کل:

- اصل و یک برگ فتوکپی گواهی کاردانی حاوی تاریخ فارغ التحصیلی و معدل کل

•  8- ریزنمرات کارشناسی و کاردانی حاوی معدل ترم و معدل کل در پایان هر نیمسال
  •  9- دانش آموختگانی که در زمان شرکت در آزمون کارشناسی ارشد، دانشجوی سال آخر بوده اند، ارائه گواهی معدل کل تا پایان نیمسال اول 00-99 مطابق با فرم گواهی معدل سازمان سنجش الزامی است.
  • 10- ارائه اصل گواهی رتبه اولی، برای آن دسته از پذیرفته شدگانی که با استفاده از سهمیه رتبه اول پذیرفته شده اند، مطابق فرم مندرج در سایت سازمان سنجش و با تایید دانشگاه محل تحصیل کارشناسی
  • 11- حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت.
  •  12- ارائه اصل موافقت نامه کتبی و بدون قید شرط برای فارغ التحصیلان رشته های دبیری از اداره آموزش و پرورش شهرستان محل تعهد و خدمت

تذکر: دانشجویان انصرافی از سایر دانشگاهها ومؤسسات آموزش عالی در زمان ثبت نام ملزم به ارائه نامه انصراف وتسویه حساب با قید تاریخ انصراف(برادران حتماً شماره وتاریخ لغومعافیت تحصیلی در نامه ذکر شده باشد)ازدانشگاه یا مؤسسه محل تحصیل قبلی خود می باشند.

واحد آموزش دانشگاه