برنامه مراجعه حضوری جهت تشکیل پرونده پذیرفته شدگان مهر 1402 مقطع کارشناسی ارشد

دانشجوی عزيز؛

ضمن عرض تبـريک به مناسبت ورود شما به خانواده دانشگاه شیخ‌بهائی، با توجه به شرایط کرونا و در جهت تأمین حفظ سلامت شما و کادر دانشگاه، خواهشمند است صرفاً در زمان اعلام شده جهت تشکیل پرونده به دانشگاه مراجعه فرمائید.

پیشاپیش از دقت نظر و توجه شما سپاسگزاریم:

• - جهت مراجعه حضوری لازم است مرحله ثبت‌نام اینترنتی را مطابق اطلاعیه قبلی به طور کامل به پایان رسانده باشید و فرم‌های نهایی را تکمیل، امضا و در نهایت کارت دانشجوئی موقت را دریافت کرده باشید.
  • - لطفا صرفاً در زمان مشخص شده مراجعه نمائید.
  • - فرم‌های دریافتی پس از اتمام مرحله ثبت‌نام اینترنتی را تکمیل و امضا نمائید تا زمان تشکیل پرونده طولانی نباشد.
  • - در زمان مراجعه به دانشگاه، با رعایت کامل پروتکل بهداشتی و بدون همراه مراجعه فرمائید.
  • - درصورتی که در دوران استراحت و نقاهت کرونا هستید، لطفاً مراتب را جهت تعیین وقت مناسب دیگر برای تشکیل پرونده به شماره تماس زیر اطلاع دهید.

36819001-10 (031)

داخلي 101 (خانم حبادی)

توجه:

• - دانشجویانی که شهریه خود را به صورت اقساط پرداخت نموده‌اند، بایستی بابت تسویه حساب شهریه خود اقدام نموده و ثبت‌نام خود را قطعی کنند. لذا لازم است جهت تسویه شهریه یک فقره چک طرح صیاد با مدت یک ماهه به دانشگاه تحویل دهید. لازم به ذکر است درصورتی که چک طرح صیاد جدید بنفش جهت تسویه شهریه تحویل می‌دهید، ابتدا باید چک را در سامانه بانک مرکزی به نام گیرنده چک (دانشگاه شیخ‌بهائی با شخصیت حقوقی به شناسه ملی 10260587987) ثبت نموده باشید.
  • - دانشجویانی که از سهمیه بنیاد برخوردار هستند (جانباز 25 درصد و بالاتر) جهت تسهیلات شهریه، اصل و کپی کارت جانبازی مربوطه را به همراه داشته باشند.
  • - جهت طرح هرگونه سوال و ارتباط با واحد حسابداری از طریق ارسال ایمیل به آدرس finance@shbu.ac.ir اقدام نمایید.

زمان مراجعه جهت تشکیل پرونده :

یکشنبه 1402/07/16        لغایت       دوشنبه 1402/07/17

از ساعت 8:30 لغایت 13:30

مدارک لازم برای تشکیل پرونده:

• 1- نسخه چاپی فرم ثبت نام اينترنتی و فرم های تکمیل شده 1 تا 5 با امضای دانشجو و ولی محترم
  • 2- اصل شناسنامه و يك برگ فتوكپی از تمام صفحات آن
  • 3- اصل کارت ملی و يك برگ فتوكپی پشت و رو
  • 4- شش قطعه عكس تمام رخ 4*3 با پشت نويس كامل (مشمولان نظام وظيفه : 12 قطعه)
  • 5- اصل و فتوكپی وضعیت نظام وظیفه: لغو معافیت تحصیلی مقطع کارشناسی، دفترچه آماده به خدمت و يا کارت پايان خدمت – معافی و ...
  • 6- اصل و فتوكپی : دفترچه بيمه (اعم از خدمات درمانی، تامين اجتماعی، ارتش و ...)
  • 7- مدارک تحصیلی مقطع کارشناسی طبق دسته بندی ذیل :
  • الف – دارندگان مدرک کارشناسی پیوسته:

- اصل و یک برگ فتوکپی گواهی موقت کارشناسی حاوی تاریخ فارغ التحصیلی و معدل کل:

- چنانچه ارائه گواهی موقت در زمان ثبت نام امکان پذیر نباشد، ارائه گواهی حاوی تاریخ دقیق فارغ التحصیلی و معدل کل الزامی است. بدیهی است تا قبل از پایان نیمسال اول سال تحصیلی، ارائه اصل گواهـی موقت ضـروری می باشد.

- چنانچه اصل دانشنامه را در اختیار دارید، باتوجه به عدم درج معدل کل در دانشنامه، علاوه بر اصل دانشنامه، ارائه ریزنمرات حاوی معدل کل تا پایان هر نیمسال الزامی است.

تبصره) فراغت از تحصیل حداکثر تا پایان شهریور ماه الزامی است. درغیر اینصورت قادر به ثبت نام نخواهید بود. بدیهی است در صورت عدم توجه به این مورد ثبت نام این دسته از پذیرفته‌شدگان لغو می گردد.

ب – دارندگان مدرک کارشناسی ناپیوسته:

- اصل و یک برگ فتوکپی گواهی موقت کارشناسی حاوی تاریخ فارغ التحصیلی و معدل کل:

- اصل و یک برگ فتوکپی گواهی کاردانی حاوی تاریخ فارغ التحصیلی و معدل کل

• 8- ریزنمرات کارشناسی و کاردانی حاوی معدل ترم و معدل کل در پایان هر نیمسال
  • 9- دانش آموختگانی که در زمان شرکت در آزمون کارشناسی ارشد، دانشجوی سال آخر بوده اند، ارائه گواهی معدل کل تا پایان نیمسال اول 01-1401 مطابق با فرم گواهی معدل سازمان سنجش الزامی است.
  • 10- ارائه اصل گواهی رتبه اولی، برای آن دسته از پذیرفته شدگانی که با استفاده از سهمیه رتبه اول پذیرفته شده اند، مطابق فرم مندرج در سایت سازمان سنجش و با تایید دانشگاه محل تحصیل کارشناسی
  • 11- حکم مرخصي سالانه يا موافقت کتبي و بدون قيد و شرط سازمان متبوع براي کارمندان دولت.
  • 12- ارائه اصل موافقت نامه کتبی و بدون قید شرط برای فارغ التحصیلان رشته های دبیری از اداره آموزش و پرورش شهرستان محل تعهد و خدمت

تذکر: دانشجويان انصرافی از ساير دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی در زمان ثبت نام ملزم به ارائه نامه انصراف و تسويه حساب با قيد تاريخ انصراف (برادران حتماً شماره و تاريخ  لغو معافيت تحصيلی در نامه ذکر شده باشد) از دانشگاه يا مؤسسه محل تحصيل قبلی خود می باشند.

تلفن تماس دفاتر گروه های آموزشی جهت هرگونه سوال احتمالی درخصوص رشته پذیرفته شده:

36819001 (031)

گروه مهندسی کامپیوتر: