مراحل ثبت‌نام پذيرفته‌شدگان مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته

پذيرفته شده عزيز؛

ضمن عرض تبـريک به مناسبت قبـولی شما در دانشگاه‌‌، به اطلاع می‌رساند مراحل ثبت‌نام اینترنتی و از طریق مراجعه به سامانه:

خواهد بود. زمان ثبت‌نام در تاریخ‌های :

یکشنبه 1402/06/19    لغایت    چهارشنبه 1402/06/29

می‌باشد. توجه نمایید که امکان ثبت‌نام در سامانه از روز یکشنبه مورخ 1402/06/19  فعال خواهد گردید.

خواهشمند است به مطالب ذیل دقت فرمائید:

•  برای پاسخگوئی به سوالات احتمالی می‌توانید از طریق شماره تلفن‌های ذیل اقدام نمائید:

36819001-10 (031)

داخلي 101 (خانم حبادی)

در زمان ثبت نام اینترنتی به موارد ذیل دقت فرمائید :

• - مدارک ثبت‌نام اینترنتی در ساعات اداری روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8 لغایت 13 تأیید می‌گردد. لذا چنانچه خارج از این زمان مدارک بارگذاری نموده اید تا تأیید مدارک در ساعات اداری روز بعد صبور باشید و با توجه به تعداد ثبت‌نامی‌ها مدت زمانی برای بررسی و تأیید مدارک خود مدنظر قرار دهید و از تماس تلفنی یا مراجعه حضوری در این خصوص خودداری نمائید.
  • - براساس بخشنامه سازمان سنجش، لازم است مدارکی که در زمان ثبت‌نام اینترنتی بارگذاری می کنید مطابق با مدارک خواسته شده باشد، لذا چنانچه مدارک به درستی بارگذاری نگردد، ضمن دریافت پیام نقص مدرک، قادر به ادامه مراحل ثبت‌نام نخواهید بود. لذا خواهشمند است در فرصت ثبت‌نامی نسبت به تهیه مدارک از دانشگاه کارشناسی خود اقدام نمائید.
  • - دانش‌آموختگان ماقبل مهر 1401، جهت بارگذاری مدرک کارشناسی دقت نمائید مدرکی که بارگذاری می‌نمائید حاوی معدل کل باشد. در صورت داشتن دانشنامه و عدم ثبت معدل کل در آن، حتماً در قسمت ریزنمرات، ریزنمرات فارغ‌التحصیلی که معدل کل فراغت از تحصیل دارد بارگذاری گردد.
  • - پذیرفته‌شدگانی که در زمان ثبت‌نام آزمون ارشد، دانشجوی سال آخر کارشناسی بوده‌اند، بایستی گواهی معدل کل تا 1401/11/30 مندرج در انتهای دفترچه شماره 2 سازمان سنجش (در سایت این دانشگاه نیز به صورت فایل pdf گذاشته شده است) را به تأیید دانشگاه محل تحصیل کارشناسی خود رسانده و در قسمت ریزنمرات بارگذاری نمایند. (ریزنمراتی که معدل کل در پایان هر نیمسال مشخص باشد نیز قابل استناد است.)
  • - پذیرفته‌شدگان چنانچه به هر دلیلی قادر به ارائه مدرک کارشناسی خود نیستند نیز لازم است فرم مربوطه مندرج در اطلاعیه ثبت‌نامی سایت سازمان سنجش (درسایت این دانشگاه نیز به صورت فایل pdf گذاشته شده است) با اطلاعات کامل به تأیید دانشگاه محل تحصیل کارشناسی خود رسانده و فرم را بارگذاری نمایند.
  • - پذیرفته‌شدگانی که مقطع قبلی آنها کارشناسی ناپیوسته می‌باشد، بایستی علاوه بر مدارک مربوط به مقطع کارشناسی طبق بندهای 2 و 3 فوق، از مقطع کاردانی خود مدرکی حاوی معدل کل فراغت از تحصیل را نیز بارگذاری نمایند.
  • - هرکدام از موارد فوق ناقص باشد، ثبت‌نام اینترنتی پذیرفته شده در مرحله اول ناقص باقی خواهد ماند و پیام نقص مدرک دریافت خواهد نمود.

پس از پایان ثبت نام اینترنتی به نکات ذیل توجه فرمائید:

• * شروع کلاس‌های ورودی های سال 1402 از اول مهر ماه طبق برنامه کلاسی اعلام‌شده خواهد بود.
  • * برنامه هفتگی شرکت در کلاس‌ها در فرم انتخاب واحد درج گردیده است. درصورت لزوم می‌توانید با دفتر گروه تماس بگیرید (تلفن تماس دفتر گروه هم داخل فرم انتخاب واحد موجود است).
  • * جهت تحویل مدارک ثبت‌نامی و تشکیل پرونده، برنامه زمانبندی و مراجعه حضوری متعاقباً از طریق سایت دانشگاه اعلام خواهد شد و تاریخ و ساعت حضور جهت تحویل مدارک و تشکیل پرونده اعلام می‌شود که در زمان اعلام شده با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به دانشگاه مراجعه خواهید نمود. لطفاً پس از اتمام ثبت‌نام اینترنتی، از مراجعه حضوری یا تماس تلفنی در این خصوص خودداری فرمائید و صرفاً مراتب را از طریق سایت دانشگاه پیگیری نمائید.

در ذیل مدارکی که در زمان مراجعه حضوری(طبق توضیحات بالا) در زمان مربوطه لازم است ارائه دهید، جهت تهیه به موقع آنها اعلام می شود:

• 1- نسخه چاپی فرم ثبت نام اينترنتی و فرم های تکمیل شده 1 تا 5 با امضای دانشجو و ولی محترم
  • 2- اصل شناسنامه و يك برگ فتوكپی از تمام صفحات آن
  • 3- اصل کارت ملی و يك برگ فتوكپی پشت و رو
  • 4- شش قطعه عكس تمام رخ 4*3 با پشت نويس كامل (مشمولان نظام وظيفه : 12 قطعه)
  • 5- اصل و فتوكپی وضعیت نظام وظیفه: لغو معافیت تحصیلی مقطع کارشناسی، دفترچه آماده به خدمت و يا کارت پايان خدمت – معافی و ...
  • 6- اصل و فتوكپی : دفترچه بيمه (اعم از خدمات درمانی، تامين اجتماعی، ارتش و ...)
  • 7- مدارک تحصیلی مقطع کارشناسی طبق دسته بندی ذیل :
  • الف – دارندگان مدرک کارشناسی پیوسته:

- اصل و یک برگ فتوکپی گواهی موقت کارشناسی حاوی تاریخ فارغ التحصیلی و معدل کل:

- چنانچه ارائه گواهی موقت در زمان ثبت نام امکان پذیر نباشد، ارائه گواهی حاوی تاریخ دقیق فارغ التحصیلی و معدل کل الزامی است. بدیهی است تا قبل از پایان نیمسال اول سال تحصیلی، ارائه اصل گواهـی موقت ضـروری می باشد.

- چنانچه اصل دانشنامه را در اختیار دارید، باتوجه به عدم درج معدل کل در دانشنامه، علاوه بر اصل دانشنامه، ارائه ریزنمرات حاوی معدل کل تا پایان هر نیمسال الزامی است.

تبصره) فراغت از تحصیل حداکثر تا پایان شهریور ماه الزامی است. درغیر اینصورت قادر به ثبت نام نخواهید بود. بدیهی است در صورت عدم توجه به این مورد ثبت نام این دسته از پذیرفته‌شدگان لغو می گردد.

ب – دارندگان مدرک کارشناسی ناپیوسته:

- اصل و یک برگ فتوکپی گواهی موقت کارشناسی حاوی تاریخ فارغ التحصیلی و معدل کل:

- اصل و یک برگ فتوکپی گواهی کاردانی حاوی تاریخ فارغ التحصیلی و معدل کل

• 8- ریزنمرات کارشناسی و کاردانی حاوی معدل ترم و معدل کل در پایان هر نیمسال
  • 9- دانش آموختگانی که در زمان شرکت در آزمون کارشناسی ارشد، دانشجوی سال آخر بوده اند، ارائه گواهی معدل کل تا پایان نیمسال اول 01-1401 مطابق با فرم گواهی معدل سازمان سنجش الزامی است.
  • 10- ارائه اصل گواهی رتبه اولی، برای آن دسته از پذیرفته شدگانی که با استفاده از سهمیه رتبه اول پذیرفته شده اند، مطابق فرم مندرج در سایت سازمان سنجش و با تایید دانشگاه محل تحصیل کارشناسی
  • 11- حکم مرخصي سالانه يا موافقت کتبي و بدون قيد و شرط سازمان متبوع براي کارمندان دولت.
  • 12- ارائه اصل موافقت نامه کتبی و بدون قید شرط برای فارغ التحصیلان رشته های دبیری از اداره آموزش و پرورش شهرستان محل تعهد و خدمت

تذکر: دانشجويان انصرافی از ساير دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی در زمان ثبت نام ملزم به ارائه نامه انصراف و تسويه حساب با قيد تاريخ انصراف (برادران حتماً شماره و تاريخ  لغو معافيت تحصيلی در نامه ذکر شده باشد) از دانشگاه يا مؤسسه محل تحصيل قبلی خود می باشند.

جهت دریافت فایلهای مورد نیاز (طبق توضیحات بالا)  اینجا را کلیک کنید.

واحد آموزش دانشگاه