قابل توجه دانشجويان استعدادهای درخشان(سهميه بدون آزمون) برای مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی 1403-1402

دانش‌آموختگان مقطع کارشناسی پیوسته دانشگاه‌ها ومؤسسات آموزش عالی کشور تحت پوشش وزارت علوم،تحقيقات و فناوری که واجد شرايط استفاده از تسهيلات آئين نامه دانشجويان ممتاز (موضوع آئين‌نامه شماره 300430/و مورخ 98/11/06 و بخشنامه شماره 2/307862 مورخ 1401/10/07 وزارت علوم) می‌باشند درصورتی که متقاضی استفاده از اين سهميه برای یکی از رشته‌های مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته اين دانشگاه شامل:

آموزش زبان انگليسی

مترجمی زبان انگليسی

مدیریت جهانگردی-برنامه ریزی توسعه جهانگردی

مدیریت جهانگردی-بازاریابی جهانگردی

مديریت بازرگانی-بازاریابی

مدیریت مالی

مديریت بازرگانی- بازرگانی بین الملل

مدیریت فناوری اطلاعات-سیستم های اطلاعاتی پیشرفته

مهندسی پزشکی-بیوالکتریک

مهندسی فناوری اطلاعات-تجارت الکترونیک

هستند لازم است مدارک ذيل را حداکثر تا چهارشنبه 20  اردیبهشت 1402 به آدرس ذيل تحويل نمايند:

بهارستان-بلوار بهشت-دانشگاه شیخ بهائی-دفتر تحصیلات تکمیلی

(برروی پاکت حتماً درج شود:"جهت استفاده از سهمیه تسهیلات دانشجویان ممتاز برای سال 1403-1402")

بديهی است به مدارکی که بعد از تاريخ مذکور وصول گردد ترتيب اثر داده نخواهد شد.

مدارک لازم:

1. 1- درخواست کتبی داوطلب با ذکر تاریخ وباقيد مشخصات کامل: شناسنامه ای،کد ملی ودانشجوئی (ذکر آدرس دقيق پستی و پست الکترونیکی وشماره تلفن منزل وهمراه الزامی است) به همراه کپی تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی(پشت و رو)؛
  2. 2- تکمیل فرمهای شماره 1 و شماره 2 و گواهی نحوه پذيرش در مقطع تحصيلی قبلی(دانشگاهی)که به تأیید مراجع مربوطه رسیده باشد؛
  3. جهت دانلود فرم ها و گواهی مذکور اینجا را کلیک نمایید
  4. 3- ريز نمرات چهارساله ، که به تأیید دانشگاه يا مؤسسه محل تحصیل رسیده باشد ؛
  5. 4- شرح حال علمی به همراه سوابق مربوطه ؛
  6. 5- دو توصيه نامه علمی از اساتيد دروس تخصصی دوره کارشناسی ؛

تذکر:

- پذیرش بدون آزمون استعداد درخشان تنها درکدرشته محل هایی قابل انجام است که دوره های مذکور ازطریق سازمان سنجش آموزش کشور پذیرش داشته باشند.

- پرونده متقاضيانی که دارای نقص در هريک از مدارک ارائه شده يا عدم احراز هريک از شرايط پذيرش براساس آئين‌نامه مربوطه باشند مورد بررسی قرار نخواهد گرفت.

- به درخواست‌های ارسال شده پس از تاریخ مذکور ترتیب اثر داده نخواهد شد.

- با افراد واجد شرایط اولیه، جهت شرکت درمصاحبه تماس تلفنی(از طریق تلفن‌های ثبت شده در درخواست) برقرار خواهد شد.

- درصورت احراز هرگونه مغايرت در مدارک ارسالی داوطلب در هر مرحله‌ای، از ادامه تحصیل وی جلوگیری به عمل خواهد آمد و مسئولیت عواقب آن به عهده داوطلب خواهد بود.

- مدارک ارسالی عودت داده نمی‌شود.

- ظرفیت پذیرش دانشجویان ممتاز مازاد بر ظرفیت رسمی پذیرش دانشجو در این دانشگاه می‌باشد.

اداره آموزش دانشگاه