مراحل ثبت نام پذيرفته شدگان آزمون سراسری

پذيرفته شده عزيز؛

ضمن عرض تبـريک به مناسبت قبـولی شما در دانشگاه‌ها‌، به اطلاع می‌رساند با توجه به شرایط بحرانی کرونا و در جهت حفظ پروتکل های بهداشتی و سلامت هموطنان عزیز، مراحل ثبت نام اینترنتی و از طریق مراجعه به سایت:

خواهد بود. زمان ثبت نام مطابق با زمان اعلام شده از طرف سازمان سنجش آموزش کشور در تاریخ‌های  سه شنبه 1400/07/06، چهارشنبه 1400/07/07 و شنبه 1400/07/10 می باشد.

جهت حفظ سلامتی ورعایت دستورالعمل های اعلام شده از طرف ستاد کرونا، از مراجعه حضوری اکیداً خودداری فرمائید.برای پاسخگوئی به سوالات احتمالی می‌توانید از طریق شماره تلفن‌های ذیل اقدام نمائید.

36819001-10 (031)      /     36862170-5 (031)

داخلي 101 و 201 (خانم حبادی)

پس از پایان ثبت نام اینترنتی به نکات ذیل توجه فرمائید:

شروع کلاس‌های ورودی های سال 1400 از شنبه 17 مهرماه 1400 خواهد بود.

برای دریافت فیلم راهنمای آموزش شرکت در کلاس‌های آنلاین به آدرس vianna.shbu.ac.ir مراجعه نمائید.

نحوه شرکت در کلاس‌ها در شرایط کرونا فعلا به صورت آنلاین خواهد بود. برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت دانشگاه و کانال گروه (منـدرج در فرم انتخاب واحدی که در پایان ثبت نام اینترنتی دریافت می نمائید) مراجعه نمائید. درصورت لزوم می توانید با دفتر گروه تماس بگیرید.(تلفن تماس دفتر گروه هم داخل فرم انتخاب واحد موجود است). لازم به ذکر است برنامه هفتگی شرکت در کلاس‌ها در فرم انتخاب واحد درج گردیده است.

جهت تحویل مدارک ثبت نامی وتشکیل پرونده، برنامه زمانبندی و مراجعه حضوری متعاقبا از طریق سایت دانشگاه اعلام خواهد شد و تاریخ و ساعت حضور جهت تحویل مدارک و تشکیل پرونده اعلام می‌شود که در زمان اعلام شده با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به دانشگاه مراجعه خواهید نمود. لطفا پس از اتمام ثبت‌نام اینترنتی، از مراجعه حضوری یا تماس تلفنی در این خصوص خودداری فرمائید و صرفا مراتب را از طریق سایت دانشگاه پیگیری نمائید.

برای شرکت در کلاس‌ها، شناسه کاربری شماره دانشجوئی و پسورد کدملی شما (بدون صفرهای ابتدایی) منظور خواهد گردید. (شناسه کاربری و پسورد در زمان شروع کلاس‌ها فعال می‌گردد)

جهت مشاهده و تهیه به موقع مدارکی که در زمان مراجعه حضوری (طبق توضیحات بالا) در زمان مربوطه لازم است ارائه دهید، اینجا را کلیک کنید.

اداره آموزش دانشگاه