مراحل ثبت نام پذيرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته

پذيرفته شده عزيز؛

ضمن عرض تبـريک به مناسبت قبـولي شما در دانشگاه‌، به اطلاع می‌رساند با توجه به شرایط بحرانی کرونا و در جهت حفظ پروتکل‌های بهداشتی و سلامت هموطنان عزیز، مراحل ثبت‌نام اینترنتی و از طریق مراجعه به سایت:

و زمان ثبت‌نام  شنبه 1400/08/01 لغایت چهارشنبه 1400/08/05 می‌باشد.

• جهت حفظ سلامتی و رعایت دستورالعمل‌های اعلام شده از طرف ستاد کرونا، از مراجعه حضوری اکیداً خودداری فرمائید.برای پاسخگوئی به سوالات احتمالی می‌توانید از طریق شماره تلفن زیر اقدام نمائید:

36819001-10 (031)      /     36862170-5 (031)

داخلي 101 و 201 (خانم حبادی)

در زمان ثبت‌نام اینترنتی به موارد ذیل دقت فرمائید :

- مدارک ثبت‌نام اینترنتی در ساعات اداری روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8 لغایت 14 تأیید می‌گردد لذا چنانچه خارج از این زمان اقدام به بارگذاری مدارک نموده‌اید تا تأیید مدارک در ساعات اداری روز بعد صبور باشید و با توجه به تعداد ثبت‌نامی‌ها مدت زمانی برای بررسی و تأیید مدارک خود مدنظر قرار دهید و از تماس تلفنی یا مراجعه حضوری در این خصوص خودداری نمائید.

- براساس بخشنامه سازمان سنجش، لازم است مدارکی که در زمان ثبت‌نام اینترنتی بارگذاری می‌کنید مطابق با مدارک خواسته شده باشد، لذا چنانچه مدارک به درستی بارگذاری نگردد، ضمن دریافت پیام نقص مدرک، قادر به ادامه مراحل ثبت‌نام نخواهید بود. لذا خواهشمند است در فرصت ثبت‌نامی نسبت به تهیه مدارک از دانشگاه کارشناسی خود اقدام نمائید.

1) دانش‌آموختگان ماقبل مهر 1399، جهت بارگذاری مدرک کارشناسی دقت نمایید مدرک مذکور حاوی معدل کل باشد. درصورت داشتن دانشنامه و عدم ثبت معدل کل در آن، حتماً در قسمت ریزنمرات، ریزنمرات فارغ‌التحصیلی که معدل کل فراغت از تحصیل در آن درج شده، بارگذاری گردد.

2) پذیرفته‌شدگانی که در زمان ثبت‌نام آزمون کارشناسی‌ارشد، دانشجوی سال آخر کارشناسی بوده‌اند، بایستی گواهی معدل کل تا 30/11/99 مندرج در صفحه 512 دفترچه شماره 2 سازمان سنجش (در انتهای اطلاعیه قابل دانلود می‌باشد) را به تأیید دانشگاه محل تحصیل کارشناسی خود رسانده و در قسمت ریزنمرات بارگذاری نمایند. (ریزنمراتی که معدل کل در پایان هر نیمسال مشخص باشد نیز قابل استناد است.)

3) پذیرفته‌شدگان چنانچه به هر دلیلی قادر به ارائه مدرک کارشناسی خود نیستند نیز لازم است فرم مربوطه مندرج در اطلاعیه ثبت‌نامی سایت سازمان سنجش (در انتهای اطلاعیه قابل دانلود می‌باشد) با اطلاعات کامل به تأیید دانشگاه محل تحصیل کارشناسی خود رسانده و فرم را بارگذاری نمایند.

4) پذیرفته شدگانی که مقطع قبلی آنها کارشناسی ناپیوسته می‌باشد، بایستی علاوه بر مدارک مربوط به مقطع کارشناسی طبق بندهای 2 و 3 فوق‌، از مقطع کاردانی خود مدرکی حاوی معدل کل فراغت از تحصیل را نیز بارگذاری نمایند.

- هرکدام از موارد فوق ناقص باشد، ثبت‌نام اینترنتی پذیرفته شده در مرحله اول ناقص باقی خواهد ماند و پیام نقص مدرک دریافت خواهد نمود.

پس از پایان ثبت نام اینترنتی به نکات ذیل توجه فرمائید:

1- شروع کلاس‌های ورودی‌های سال 1400 مقطع کارشناسی‌ارشد از شنبه 8 آبان ماه 1400 خواهد بود.

2- برای دریافت فیلم راهنمای آموزش شرکت در کلاس‌های آنلاین به آدرس vianna.shbu.ac.ir مراجعه نمائید.

3- نحوه شرکت در کلاس‌ها در شرایط کرونا فعلا به صورت آنلاین خواهد بود. برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت دانشگاه و کانال گروه (منـدرج در فرم انتخاب واحدی که در پایان ثبت‌نام اینترنتی دریافت می‌نمایید) مراجعه کنید. درصورت لزوم می‌توانید با دفتر گروه تماس بگیرید.(تلفن تماس دفتر گروه هم داخل فرم انتخاب واحد موجود است). لازم به ذکر است برنامه هفتگی شرکت در کلاس‌ها در فرم انتخاب واحد درج گردیده است.

4- جهت تحویل مدارک ثبت‌نامی و تشکیل پرونده، برنامه زمانبندی و مراجعه حضوری متعاقباً از طریق سایت دانشگاه اعلام خواهد شد و تاریخ و ساعت حضور جهت تحویل مدارک و تشکیل پرونده اعلام می‌شود که در زمان اعلام شده با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به دانشگاه مراجعه خواهید نمود. لطفاً پس از اتمام ثبت‌نام اینترنتی، از مراجعه حضوری یا تماس تلفنی در این خصوص خودداری فرمایید و صرفاً مراتب را از طریق سایت دانشگاه پیگیری نمایید.

5- برای شرکت در کلاس‌ها، شناسه کاربری شماره دانشجوئی و پسورد کدملی شما (بدون صفرهای ابتدایی) منظور خواهد گردید. (شناسه کاربری و پسورد در زمان شروع کلاس‌ها فعال می‌گردد)

جهت دانلود فرم‌های سازمان سنجش ذکر شده در بالا اینجا را کلیک کنید.

جهت مشاهده و تهیه به موقع مدارکی که در زمان مراجعه حضوری (طبق توضیحات بالا) در زمان مربوطه لازم است ارائه دهید، اینجا را کلیک کنید.

واحد آموزش دانشگاه