مراحل ثبت‌نام معرفی‌شدگان در مقطع کارشناسی ( به دلیل مغایرت معدل)

پذيرفته شده عزيز؛

به اطلاع می‌رساند مراحل ثبت‌نام اینترنتی، از طریق مراجعه به سامانه زیر می‌باشد:

زمان ثبت‌نام مطابق با زمان اعلام شده از طرف سازمان سنجش آموزش کشور در تاریخ‌های سه‌شنبه 1401/08/24،  چهارشنبه 1401/08/25 و پنجشنبه 1401/08/26 می‌باشد.

خواهشمند است به مطالب ذیل دقت فرمائید:

در زمان ثبت نام اینترنتی به موارد ذیل دقت فرمائید :

• - مدارک ثبت‌نام اینترنتی در ساعات اداری روزهای شنبه تا چهارشنبه (بجز روزهای تعطیل) از ساعت 8 لغایت 13 تأیید می‌گردد. لذا چنانچه خارج از این زمان مدارک بارگذاری نموده‌اید تا تأیید مدارک در ساعات اداری روز بعد صبور باشید و باتوجه به تعداد ثبت‌نامی‌ها مدت زمانی برای بررسی و تأیید مدارک خود مدنظر قرار دهید و از تماس تلفنی یا مراجعه حضوری در این خصوص خودداری نمائید.
  • - براساس بخشنامه سازمان سنجش، لازم است مدارکی که در زمان ثبت‌نام اینترنتی بارگذاری می‌کنید مطابق با مدارک خواسته شده باشد، لذا چنانچه مدارک به درستی بارگذاری نگردد، ضمن دریافت پیام نقص مدرک، قادر به ادامه مراحل ثبت‌نام نخواهید بود. لذا خواهشمند است در فرصت ثبت‌نامی نسبت به تهیه مدارک اقدام نمائید. هرکدام از موارد فوق ناقص باشد، ثبت نام اینترنتی پذیرفته شده در مرحله اول ناقص باقی خواهد ماند و پیام نقص مدرک دریافت خواهد نمود.
  • - براساس بخشنامه شماره 69237 مورخ 18/8/1401، درصورت تمایل می توانید بعد از ثبت‌نام در این دانشگاه‌ ادامه کلاس‌های خود را تا پایان نیمسال اول 1401-1400 در دانشگاه/موسسه قبولی قبلی ادامه دهید و از نیمسال دوم 1401-1400 در این دانشگاه در رشته محل قبولی خود تحصیل نمائید. بدیهی است نمرات گذرانده شده در نیمسال اول 1401-1400 در دانشگاه/موسسه محل قبولی قبلی، مطابق با آئین نامه مربوطه تطبیق داده خواهد شد.
  • - پس از ثبت‌نام اینترنتی و اتمام مراحل مربوطه، جهت تشکیل پرونده و مراجعه حضوری، با در دست داشتن مدارک ذیل، حداکثر تا 15 آذرماه (به جز موارد بند ذیل) به دانشگاه مراجعه نمائید.
  • - دانشجویان پسر که از معافیت تحصیلی استفاده می‌نمایند، با در دست داشتن نامه معافیت تحصیلی صادر شده از دانشگاه/موسسه محل قبولی قبلی، حداکثر تا 29 آبان ماه جهت ثبت معافیت تحصیلی و تشکیل پرونده مراجعه نمایند.

برای پاسخگوئی به سوالات احتمالی می‌توانید از طریق شماره تلفن زیر اقدام نمائید:

36819001-10 (031)      /     36862170-5 (031)

داخلي 101 و 201 (خانم حبادی)

مدارک لازم برای تشکیل پرونده:

مدارک را طبق موارد ذیل آماده و در زمان حضور در محل تحویل، به طور یک‌جا ارائه دهید تا امور سریع‌تر انجام شود. با تشکر

• 1- نسخه چاپی فرم ثبت نام اينترنتی و فرم های تکمیل شده 1 تا 5 با امضای دانشجو و ولی محترم
  • 2- اصل شناسنامه و يك برگ فتوكپي از تمام صفحات آن
  • 3- اصل کارت ملي و يك برگ فتوكپي پشت و رو
  • 4- 6 قطعه عكس تمام رخ 4*3 با پشت نويس كامل(مشمولان نظام وظيفه : 12 قطعه)
  • 5- اصل و فتوكپي : دفترچه آماده به خدمت و يا کارت پايان خدمت – معافي و ...
  • 6- اصل و فتوكپي : دفترچه بيمه(اعم از خدمات درمانی،تامين اجتماعی،ارتش و ...)
  • 7- مدارک تحصیلی با توجه به نوع تحصیل طبق دسته بندی ذیل :

الف – دانش آموزان نظام جدید آموزشی(3-3-6):

7-الف-1- اصل و فتوکپی گواهي نامه پایان تحصیلات دوره دوم متوسطه با مهر و امضا: (چنانچه ارائه اصل مدرک در زمان ثبت نام امکان پذير نباشد، ارائه اصل گواهی موقت مربوطه الزامی است. بديهی است تا قبل از پایان نيمسال دوم سال تحصيلی، ارائه اصل گواهـي نامه ضـروری می باشد.)

تبصره) اتمام تحصیل حداکثر تا پایان شهریور ماه الزامی است. درصورت باقی ماندن درس یا دروسی برای دی ماه، حتی درصورت قبولی در دانشگاه، قادر به ثبت نام نخواهید بود. بديهي است در صورت عدم توجه به این مورد ثبت نام اين دسته از پذيرفته‌شدگان لغو مي گردد.

7-الف-2- فرم 602  با مهر و امضا (گزارش کلی سوابق تحصیلی پایه های دهم تا دوازدهم)

7-الف-3- اصل کارنامه سه سال آخر دبیرستان با مهر و امضا (پایه دهم تا دوازدهم)

ب – دانش آموزان نظام سالی واحدی یا ترمی واحدی:

7-ب-1- اصل و فتوکپی گواهي نامه پايان دوره پيش دانشگاهي و فتوکپي آن : (چنانچه ارائه اصل مدرک در زمان ثبت نام امکان پذير نباشد، ارائه اصل گواهی موقت مربوطه الزامی است. بديهی است تا قبل از پايان ترم دوم ، ارائه اصل گواهي نامه پيش دانشگاهی ضروری می باشد.)

7-ب-2- اصل و فتوکپی گواهي نامه پایان تحصیلات دوره متوسطه (دیپلم) حاوي معدل کتبي : (چنانچه ارائه اصل مدرک در زمان ثبت نام امکان پذير نباشد،ارائه اصل گواهی موقت مربوطه الزامی است.بديهی است تا قبل از شروع نيمسال دوم سال تحصيلی، ارائه اصل گواهي نامه ديپلم ضروری می باشد.)

ج - دانش آموزان نظام قدیم:

7-ج-1- اصل و فتوکپی گواهينامه تأييد شده دوره چهارساله يا شش ساله نظام قديم آموزش متوسطه به همراه ريزنمرات

7-ج-2- اصل و فتوکپی مدرک يا گواهي تحصيلي متوسطه سال ماقبل ديپلم ودو سال ماقبل ديپلم به همراه ريزنمرات

د - دارندگان مدرک کارداني دانشگاهها ومؤسسات آموزش عالی وکاردانی  پيوسته آموزشکده هاي فني وحرفه اي وابسته به وزارت آموزش و پرورش:

7-د-1- اصل و فتوکپی مدرك تأييد شده دوره کارداني(فوق ديپلم)با قيد تاريخ اخذ مدرک تا 31/6/1401

7-د-2- اصل يا گواهي ديپلم متوسطه وسال ماقبل ديپلم

7-د-3- کارنامه(ریزنمرات) تأييدشده کاردانی

7-د-4- اصل کارنامه تأييدشده ديپلم

تذکر) مدرك كارداني دانش آموختگان دوره‌هاي كارداني پيوسته بدون شرط معدل به جاي مدرك پيش دانشگاهي ملاك عمل واقع مي‌شود. واحدهاي درسي گذرانده شده اين داوطلبان مطابق ماده 63 آيين نامه آموزشي دوره‌هاي كارداني مصوب جلسه 399 مورخ 14/2/1376 شوراي عالي برنامه ريزي قابل معادل سازي نمي‌باشد.

• 8- رسید ارزش تحصیلی از دفاتر پیشخوان دولت

توضیح) باتوجه به بخشنامه ریاست محترم مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی وزارت آموزش و پرورش، لازم است پذیرفته شدگان با مراجعه به سامانه " تاییدیه مدارک تحصیلی وزارت آموزش و پرورش" به آدرس https://emt.medu.ir با انتخاب گزینه " سوابق فارغ التحصیلی" اقدام به درخواست ارسال کارنامه فارغ التحصیلی و گواهی محل های تحصیل دوره دوم متوسطه(سه سال آخر) به دانشگاه محل قبولی نمایندو پس از ثبت اطلاعات و پرداخت هزینه، کدپیگیری و تاییدیه پرداخت دریافت نمایند و رسید آن را تحویل دانشگاه دهند.

• 9- اصل مدرک و يا گواهی دانش آموختگان دوره های معادل(دارندگان مدرک معادل کاردانی –ويژه داوطلبان اخراجی و انصرافی)به شرط آنکه دوره فوق بامجوز شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم برگزار شده ومدارک معادل آنان مورد تأييد وزارت متبوع باشد.
  • 10- حکم مرخصي سالانه يا موافقت کتبي و بدون قيد و شرط سازمان متبوع براي کارمندان دولت.

اداره آموزش دانشگاه