قابل توجه دانشجویان محترم جدیدالورود: تکمیل کارنامه الکترونیکی سلامت جسم و روان

به اطلاع می‌رساند که تکمیل کارنامه سلامت جسم و روان از سوی کلیه دانشجویان ایرانی و بین المللی ورودی جدید در همه مقاطع تحصیلی، الزامی می‌باشد. به همین منظور دانشجویان گرامی می بایست از طریق لینک ذیل و طبق راهنما نسبت به تکمیل کارنامه سلامت خود اقدام نمایند.

لینک کارنامه سلامت جسم و روان:  https://health.saorg.ir

دانشجویان ورودی جدید ابتدا فرم معاینات پزشکی تک برگی را از سامانه دانلود و با مراجعه به مرکز بهداشت محل سکونت و انجام آزمایشات و معاینات پزشکی و تایید آن از طرف پزشک مربوطه، اطلاعات آن را در فرم فرایند در سامانه سجاد تکمیل و تصویر آن را (مهرشده توسط مراجع درمانی) پیوست و بارگذاری نمایند و سپس نسبت به تکمیل پرسشنامه سلامت جسم اقدام نمایند. پرسشنامه کارنامه سلامت روان نیز در سامانه سجاد تکمیل شود.

پس از تکمیل فرمهای الکترونیکی کارنامه سلامت جسم و روان حتما به دفتر امور فرهنگی مراجعه و خروجی کارنامه ها را تحویل و جهت تشکیل پرونده پزشکی اقدام نمایند.

امور دانشجویی دانشگاه